Nordgården

Adresse

Strandvejen 3

4050 Skibby

Kom tæt på gårdens forskellige dyr, når vi hver dag går dyrerunden. Leg eller slap af i vores store have eller gårdsplads. Vær med til at lave pandekager over bål, hente æg hos hønsene eller en gåtur med gederne. Køb æg fra vores høns og grøntsager fra vores køkkenhave og vær selv med til at høste dem i sæsonen. Vores grøntsager er dyrket efter de økologiske principper- og gødes udelukkende med gødning fra dyrene på gården.

Vores overnatningsmuligheder omfatter 2 ferielejligheder, som ligger på det gamle høloft med udsigt mod øst over marker og Skuldelev ås. De er rummelige og lyse. Er man til udeliv i eget telt eller shelter, er det muligt at deltage på vores bondegårdsferie som campinggæst på marken. Vi må have tre enheder af gangen- der er gode fællesfaciliteter.

Haven er indhegnet og her finder I gynger, balancebomme, sandkasse, legehus, rutchebaner og bålplads. I forår, sommer og efteråret er trampolinen og kaninkælegård også oppe.

Skulle man have lyst til en udflugt væk fra gården er området omkring Nordgården rig på muligheder: byens dukkemuseum, alpacawalk eller gårdbesøg hos Søs- længere nede af vejen, vandretur på toppen af Skuldelev ås ad trampestier, en tur ned til Skuldelev strand eller havn og dyppe tæerne eller en tur til Møllekrogen en del af Skjoldungernes land, hvor man kan låne en Kano med udstyr til sejlads på fjorden, Selsø eller Jægerspris slot mm.

Se opdateret information på udbyderens egen hjemmeside.

Kontakt

Tlf.: 22528921

Mail: sarah@feirepaalandet.dk

Denne og andre feriemuligheder kan også ses på bondegaardsferie.dk