Løvegården

Adresse

Torstedvej 82

9541 Suldrup

Åbningstider

Vintertid: Alle dage fra 8-19 Sommertid: Alle fra fra 8-20

Vi sælger

Ost, Gulerødder, Kartofler, Æbler, Løg, Græskar, Pærer, Oksekød, Grisekød, Gedekød, Kaninkød, Marmelade, Mel, Honning, Saft/most, Vin, Kaffe, Æg, Hø og halm, Blomster, Juletræ, Andet

Løvegården er en lille familiegård med geder på engen, grøntsager på marken og mikrogrønt som ærteskyd, der dyrkes indenfor på plantereoler. 
Vi bruger ikke nogen former for sprøjtegift eller kunstgødning. Den gødning der tilføres jorden kommer enten fra kompost eller fra gårdens dyr. 

På Løvegården finder du gårdbutikken Løvegårdens Landhandel. Her er et stort udvalg af delikatesser som krydderier, saft, marmelade, honning, chokolade og meget mere. Du kan også købe en lang række glutenfri specialprodukter som glutenfri kage, brød, mel, pasta, øl, osv. Butikkens størrelse gør at der ikke er plads til alle varer, så for at se det fulde udvalg, kan du kigge på vores hjemmeside. Her kan du bestille varer til afhentning i gårdbutikken eller bestille til levering hjemme hos dig. 

Grøntsagerne fra marken, mikrogrønt, kød fra gårdens dyr, osv., kan også købes i gårdbutikken. 

Arrangementer 
Hos Løvegården afvikler vi forskellige arrangementer, som grillarrangementer med rundvisning, ølsmagning, vinsmagning, osv. Her bliver du præsenteret for nogle af de produkter vi selv laver, samt produkter som er tilgængelige i butikken. Følg med på Facebook, hvor du kan se når der bliver afholdt arrangementer.