Ingstrup Mejeributik

Over 125 års erfaring – giver endnu bedre ost! Fra et landsbymejeri i 1890 over et stort, moderne mejeri i 30´erne til et mindre håndværksmejeri i 2000´erne med stolte traditioner og kærlighed til produkterne som fællesnævner gennem uafbrudt mejeridrift med osteproduktion i over 125 år.

Der har været mejeri i Ingstrup siden 1890, så man kan vel sige, at vi efterhånden har fået en vis erfaring i at lave gode oste, der smager af noget. Erfaringen er gået i arv fra mejerist til mejerist, så selv om verden har ændret sig en del i de sidste 125 år, så er ostene stort set, som de altid har været. Heldigvis. Ingstrup Mejeri ejes af medarbejderne og en gruppe eksterne investorer – alle med dedikation til mejeribrug og til et lille stykke dansk mejerihistorie, hvor håndværk, stolthed og kvalitet afspejles i de kendte produkter. Vi konkurrerer ikke på pris, men på det autentiske og på kvalitet. Al ost fremstilles udelukkende af mælk fra køerne på Vrejlev Kloster.