Thise Mejeri

Thise Mejeri

På Thise Mejeri har vi vores egen butik. Her kan du købe alle mejeriets forskellige oste- og mejeriprodukter. KOMPROMISLØS ØKOLOGISK KVALITET.

I dag virker det uforståeligt, men da Thise Mejeri bliver grundlagt i 1988, var der ingen der turde satse på økologi. Hverken politikere, butikker eller mejeriselskaberne. Alligevel sætter syv naive øko-idealister sig omkring et spisebord en sen aften i Nordvestjylland, og beslutter sig, sammen med en mejeribestyrer fra et mindre landsbymejeri, for at starte Thise Mejeri. For de otte omkring bordet handler det om to ting: Selvstændighed og økologi. At de kan udleve drømmen og drive økologiske landbrug og producere økologiske mejeriprodukter af fineste kvalitet.

I dag er Thise Mejeri Danmarks næststørste mejeri. Stadig ejet af dem, der producerer mælken – andelshaverne – stadig selvstændigt, og stadig økologisk. Den fandenivoldske pionérånd er ikke forsvundet, og nytænkningen og villigheden til at gøre det, de andre ikke tør, er uændret. Og sådan forbliver det.


Se mere på Facebook

Se mere på gårdbutikkens website

Adresse

Sundsørevej 62

7870 Roslev

Se gårdbutikken på Google Maps

Vi sælger

  • Ost
  • Andet
  • Økologisk