Få en oplevelse på landet på Rolfsted Mølle - Se mere her!

Rolfsted Mølle

Rolfsted Mølle

Centralt i Danmark på Fyn ligger Rolfsted Mølle med åen der snor sig gennem haven, og man kan om sommeren soppe i åen. Kom og lav bål eller leg i den store naturskønne og børnevenlige have, hvor køer græsser på engen op til, klap vores hund og venlige geder. Sid på terrassen ved åen, og nyd om aftenen at falde i søvn med vandets rislen udenfor vinduerne. Mærk årstidernes skiften - bo i ferielejligheden med 2 soveværelser, en stue med køkken og tv eller i værelse med eget bad og køkken. Gårdens 40 ha dyrkes økologisk, og kornet males til brødkorn på Økomølleriet, der også sælger bl.a. kartofler. Tag med på en “Vildt-safari” med traktor og vogn og mød de mange vildtlevende dyr på markerne f.eks. fasaner, harer, dådyr og rådyr og mød også fiskehejre, isfugle mm.

Planlæg dejlige fisketure enten i egen å eller til gode fiskesøer (1,5 km), måske kystfiskeri ved Storebælt, hvor der også er fine badestrande.
Gården er placeret tæt ved store naturområder med naturstier, badesø mm, og der er kort til Egeskov Slot, H.C.Andersens Odense, Nyborg Slot, Ladbyskibet mm.

Se opdateret information på udbyderens egen hjemmeside.

Denne og andre feriemuligheder kan også ses på bondegaardsferie.dk 

Adresse

Skindegyde 2

5863 Ferritslev

Tel: 21774724

post@rolfstedmolle.dk

Se udbyderen på Google Maps

Vi tilbyder

  • Bondegårdsferie

Se mere på Facebook

Læs mere på udbyderens eget website