Nordgården

Adresse

Strandvejen 3

4050 Skibby

Nordgården - ferie på landet
Kom tæt på gårdens forskellige dyr, når går dyrerunden om formiddagen. Leg eller slap af i vores store have eller gårdsplads. Vær med til at lave pandekager over bål, hente æg hos hønsene eller få en trækketur på en af vores heste. Køb æg fra vores høns og grøntsager fra vores køkkenhave, og vær selv med til at høste dem i sæsonen. Vores grøntsager er dyrket efter de økologiske principper- og gødes udelukkende med gødning fra dyrene på gården.

Vores overnatningsmuligheder omfatter 6 ferielejligheder, som ligger i gårdens gamle staldbygninger på 1. sal. Høloft nord/øst og syd/øst og kornloft nord/vest og syd/vest i stueplan ligger Karlekammeret og Vognporten. De er alle rummelige og lyse. Udover lejlighederne har vi et dejligt stort fællesrum i den gamle kostald. 

Haven er indhegnet og her finder I gynger, balancebomme, sandkasse, legehus, rutchebaner og bålplads. I forår, sommer og efteråret er trampolinen og kaninkælegård også oppe.

Udover bondegårdsferie med aktivitet tilbyder vi også Familiegetaway med rundvisning og almindelig overnatning uden aktivitet.

Skulle man have lyst til en udflugt væk fra gården er området omkring Nordgården rig på muligheder: alpacawalk eller gårdbesøg hos Søs - længere nede af vejen, besøg på Bredagergård hvor man kan opleve malkekøer, vandretur på toppen af Skuldelev ås ad trampestier, en tur ned til Skuldelev strand eller havn og dyppe tæerne. Derudover kan man også tage en tur til Møllekrogen, der er en del af Skjoldungernes land, hvor man kan låne en kano med udstyr til sejlads på fjorden, Selsø eller Jægerspris slot mm.

Se opdateret information på udbyderens egen hjemmeside.

Kontakt

Tlf.: 22528921

Mail: sarah@feirepaalandet.dk

Denne og andre feriemuligheder kan også ses på bondegaardsferie.dk