Thise Mejeri

Adresse

Sundsørevej 62

7870 Roslev

Vi sælger

Ost, Andet

På Thise Mejeri har vi vores egen butik. Her kan du købe alle mejeriets forskellige oste- og mejeriprodukter. KOMPROMISLØS ØKOLOGISK KVALITET.

I dag virker det uforståeligt, men da Thise Mejeri bliver grundlagt i 1988, var der ingen der turde satse på økologi. Hverken politikere, butikker eller mejeriselskaberne. Alligevel sætter syv naive øko-idealister sig omkring et spisebord en sen aften i Nordvestjylland, og beslutter sig, sammen med en mejeribestyrer fra et mindre landsbymejeri, for at starte Thise Mejeri. For de otte omkring bordet handler det om to ting: Selvstændighed og økologi. At de kan udleve drømmen og drive økologiske landbrug og producere økologiske mejeriprodukter af fineste kvalitet.

I dag er Thise Mejeri Danmarks næststørste mejeri. Stadig ejet af dem, der producerer mælken – andelshaverne – stadig selvstændigt, og stadig økologisk. Den fandenivoldske pionérånd er ikke forsvundet, og nytænkningen og villigheden til at gøre det, de andre ikke tør, er uændret. Og sådan forbliver det.