Rosendal kød og delikatesser

Adresse

Nordrupvej 55

4100 Ringsted

Åbningstider

Der er åben hver dag fra 15.00 til 18.00

Vi sælger

Oksekød, Kylling, Grisekød, Røgvarer, Æg, Andet

Vi har salg af limousine kød. I vores butik kan du finde diverse udskæringer af okse på frost og selvfølgelig i perioder ferske varer; fars, bøffer, stege osv. Vi sælger også kvarte dyr. Du kan også købe diverse udskæringer af gris, pølser, medister, leverpostej, røget bacon, skinke og hamburgerryg. Grisen feder vi selv op på den gammeldags måde, hvor de får halm og andet godt.

Vi har salg af salmonellakontrollerede æg fra fritgående høns. I november og december sælger vi friskslagtede ænder og gæs, der er plukkede, men ikke udtaget.

På gåden har vi Limousine 10-20 køer/kvier samt egen tyr, og selvfølgelig de kalve der er ved at være slagtestore fra sidste år.

Vi går meget op i at vores dyr trives, og vores køer kommer også på græs. Om vinteren er de på dybstrøelse, og bliver fodret med halm/wrap, mens kalvene får hvalset byg og kalvepiller. Vores ællinger og gæslinger kommer ud så snart de kan tåle det, og bliver lukket ind om natten, men kun fordi ræven kan kigge forbi.

Det vi sælger vores dyr på er, at de kommer ud, og at de har det godt indtil slagtedagen. Ænder og gæs slagter vi selv. Køer og grise kommer på de lokale slagterier, så tæt på som muligt, da vi ikke vil udsætte dem for stress og lange transporter, max. 25 km væk.

Når du kommer og handler viser vi gerne vores dyr frem, og børnene får lov at hygge sig med at give brød/gulerødder til dyrene. Vi har desuden et par dansk landrace geder, to islændere og en Haflinger hoppe.

Der er åben hver dag fra 15.00 til 18.00