Lystnetgård Oksekød

Adresse

Lindkjærvej 52

8370 Hadsten

Vi sælger

Oksekød

På Lysnetgård har vi avlet med kødkvæg af den italienske race Piemontese siden 1989. Racen er bl.a. kendt for kød af en super kvalitet med et højt protein indhold og en minimal mængde af fedt og ben. Vores kreaturer lever under optimale forhold, hvor dyrevelfærd har højeste prioritet.

I vinterperioden opholder de sig i en lys og rummelig stald, hvor alle dyr er fritgående. I staldperioden lever de næsten udelukkende af foder, der med respekt for naturen er produceret på ejendommen. Vi transporterer selv dyrene til et lokalt slagteri, hvor slagtekroppen efterfølgende krogmodnes.

Kødet sælges kun på forudbestilling, og køberne afhenter det direkte på slagteriet.

Dette sikrer en høj kvalitet og en friskhed af produkterne, som man ikke finder i det lokale supermarked. Kødet sælges som udgangspunkt i en standardudskæring som kvarte eller ottendedele dyr med kød fra både forpart og bagpart. En ottendedel vejer normalt omkring 40 kg. Det er også muligt at købe oksefars afvejet i portioner på fem eller 10 kg.

Interesserede, der overvejer at købe kød, er velkomne til, efter forudgående aftale på 40 87 20 17, at aflægge besøg for at høre om produktionen og få et indblik i de forhold, som dyrene lever under i det daglige.

Yderligere oplysninger samt de aktuelle priser og kommende udleveringer vil kunne ses på facebook.com/Lysnetgaard