Gårdbutikken Månsson

Adresse

Grarupvej 15

7330 Brande

Vi sælger

Is, Gulerødder, Jordbær, Kartofler, Pærer, Æbler, Bær, Ærter, Oksekød, Marmelade, Saft/most, Kaffe, Andet, Æg

Frisk og bæredygtig økologi i stor skala

I Gårdbutikken Månsson kan du finde et bredt sortiment af friske, økologiske varer. Gårdbutikken er beliggende i forbindelse af virksomheden Axel Månsson A/S.

Sortimentet udvides løbende, og varierer naturligt hen over sæsonen. Rygraden i sortimentet er økologiske æg og økologiske grønsager af egen produktion. Vi producerer over 30 forskellige slags grønsager.

Vi supplerer sortimentet ved at tilkøbe fra andre danske økologiske producenter, som vi har udvalgt, idet vi kender og anerkender dem som dygtige økologer, og produkter, som er af en høj kvalitet. Når sæsonen for de danske økologiske varer slipper op, indkøber vi udvalgte produkter fra udvalgte økologiske producenter, primært fra Sydeuropa.

Axel Månsson A/S er en moderne og utraditionel landbrugsvirksomhed, med bæredygtighed og økologi som strategimål, og innovation og åbenhed som yderligere kendetegn.

Axel startede som landmand for over 40 år siden. Først med traditionelt landbrug med malkekøer og kartofler, og i 1981 startede han ægproduktionen, som i dag er baseret på 230.000 økologiske æglæggende høns.

I 1983 begyndte Axel at producere kinakål, siden icebergsalat, og denne udvikling er fortsat, så der i dag herudover dyrkes over 30 forskellige grønsager: Hjertesalat, røde og gule løg, broccoli, glaskål, spidskål og en lang række andre hovedkål, fennikel, bladselleri, romanesco, farvede blomkål, pakchoi mv. I sæsonen er der også test-produktioner af en masse nye typer af grønsager, som sælges i Gårdbutikken.

Kan man komme på besøg på virksomheden? Ja, du er altid velkommen til at rette henvendelse for at lave en aftale om et besøg på virksomheden, og vi har mange forskellige besøgende hele året rundt. Det glæder os, at så mange er interesserede.

Særligt for skoleklasser: Vi er oprettet som Skolekontaktlandmand – et tilbud, som særligt gælder skoleklasser. Læs mere her hvordan det foregår.

Følg gerne med i løjerne på vores facebook side, Axel Månsson A/S,  Instagram side, axel_maansson, og på vores hjemmeside www.maanssons.dk.