Få en oplevelse på landet på Røndegaard - Se mere her!

Røndegaard

Røndegaard

Vi er et lille familiedrevet feriehusudlejningsselskab med base på Røndegaard - en stor gammel gård beliggende ved Følle Strand på den sydlige del af Djursland. Vi har 25 minutters kørsel til Århus, 20 minutter til Ebeltoft og 2 minutter til Rønde. Vi har arbejdet med sommerhusudlejning i 20 år. Vores ferieboliger er på henholdsvis 275 m2, 350 m2 og 400 m2 - i alt 3 beliggende i hver sin længe på gården. Alle 3 boliger er beliggende på Røndegaard ved Følle badestrand med udsigt over Kaløvig og Århusbugten.

Vi lejer ud hele året - både i hele uger, enkelte dage og weekender. Boligerne er velegnede til familietræf, kursusvirksomhed, lejrskole og familiefester som bryllup, fødselsdage, konfirmationsfest og barnedåbsfest.

Festlokalet, som er indrettet i den største feriebolig på 400 m2 rummer plads for borddækning til 80 gæster ad gangen. Festmenuer kan leveres fra lokale firmaer som catering.
Til festlokalet hører der et industrikøkken med 90 cm komfur og industriopvasker, der klarer opvasken på 2 minutter. Vi leverer alt til festen som borde, stole, tallerkner, bestik og alt i vinglas. Man skal kun medbringe duge og bordpynten.

Vi arbejder sammen med Nationalpark Mols Bjerge, og vi er nabo til dette fantastiske naturområde her i den sydlige del af Djursland. Vores Facebookprofil (Røndegaard) indeholder forskellige videooptagelser med aktiviteter i nationalparken.

Se opdateret information på udbyderens egen hjemmeside.

Denne og andre feriemuligheder kan også ses på bondegaardsferie.dk 

Adresse

Tangbakkevej 2

8410 Rønde

Tel: 40203558

mail@roendegaard.dk

Se udbyderen på Google Maps

Vi tilbyder

  • Bondegårdsferie

Se mere på Facebook

Læs mere på udbyderens eget website