Aabentlandbrug---pige---koer

Besøg os på landet!

Vi byder dig og din familie indenfor på gården i hele Danmark. Det sker 3. søndag i september kl. 10 -16. Resten af året kan du besøge lækre gårdbutikker og fælde dit eget træ hos en landmand med juletræer.Tag på landet - hele året!

Vi vil gerne give danskerne mulighed for at komme i dialog med landbruget - ude på landet - hele året. Aabentlandbrug.dk danner ramme for dette. Vores største projekt foregår 3. søndag i september, hvor gårde over hele landet holder Åbent Landbrug. Vores site giver også danskerne mulighed for at finde vej til vores medlemmers gårdbutikker og gårdsalg. Her kan de købe lokalt producerede fødevarer. Når vi nærmer os juletid, har vi et kort over juletræsavlere i hele landet, der gør det nemt for danskerne at finde et sted på landet, hvor de selv kan hente juletræet.  

3. søndag i september

Åbent Landbrug er et årligt tilbagevendende arrangement d. 3. søndag i september, hvor gårde over hele landet inviterer inden for i staldene i tidsrummet 10-16. Det er gratis at komme på besøg. Værterne, som er fordelt over hele landet, har i samarbejde med de lokale foreninger og de forskellige produktionsvirksomheder arrangeret en række aktiviteter, hvor gæsterne kan se, lugte, føle og smage og på nært hold se, hvor fødevarerne og pelsen kommer fra. Samtidig giver dagen et indblik i hverdagen i det moderne landbrug. 

Der er mulighed for at besøge gårde med køer og kalve, grise, kødkvæg, høns, kyllinger, får, frugt- og bærproduktion, hamp, grøntsager, gårdbutikker m.fl.
  • Det er gratis at komme på besøg
  • Alle er velkomne
  • Åbent Landbrug ligger altid den 3. søndag i september. I 2020 er det d. 20. september
  • Åbningstider: kl.10-16
  • Dagen byder på oplevelser og aktiviteter for både børn og voksne
  • Gårdene ligger fordelt i hele Danmark
  • Mange af stederne er det muligt at købe lidt at drikke og spise. Læs mere på aktivitetslisten for den enkelte gård.