Velkommen til Freerslev Kotel

Her på Freerslev Kotel bor vi, Inge og Erik. Erik er fuldtidslandmand og varetager den daglige drift af gården. Inge tager sig af gårdbesøg fra skolerne og hjælper også til med at passe alle dyrene.  I staldene har vi over 200 stk. kødkvæg, som er en blanding mellem malkeko-racen Jersey og kødkvæg-racen Blåhvid. Dyrene går i løsdriftsstalde og kommer på græs hver sommer. Nogle af dem er også naturplejere på kommunens grønne naturområder. Vi har fire staldafsnit, hvor kalvene og køerne er opdelt efter alder og efter, hvornår de skal kælve. 

Dyrene slagtes hos en lokal slagter. Noget af kødet sælges i vores nye gårdbutik. Resten sælger slagteren videre til slagterbutikker og restauranter.

Vi driver 210 hektar jord. På markerne dyrker vi foder til dyrene samt korn og raps til fødevarer. Halvdelen af markerne er dyrket økologisk og den anden halvdel konventionelt.  Hver dag blander vi 6 tons foder ud fra forskellige blandeopskrifter, som passer til de enkelte dyrs vækst.

Undervisning og formidling er en stor del af arbejdet på Freerslev Kotel. Hver dag året rundt tager vi imod skoleelever i den indrettede skolestue, ligesom mange virksomheder og turister også finder vej til gården for at se og høre om dansk landbrug.

Vi glæder os til at vise jer rundt til Åbent Landbrug og ønsker alle en god dag.

Besøg i en stald til Åbent Landbrug

Værterne glæder sig til at få besøg. Vær opmærksom på, at der er nogle regler, du skal følge, når du besøger en stald til Åbent Landbrug. Se de 9 nemme forholdsregler her.

Besøg os


Søndag den 20. september kl. 10 - 16


Det er gratis at deltage


Her bor vi

Roskildevej 207

3330 Gørløse

Her kan du opleve

Kødkvæg Planter Gårdbutik Økologi

Find vej

Se på Google Maps