Velkommen til Bakkegaard

Her på Bakkegaard bor vi, Charlotte og Claus, med vores tre børn Stine, Britt og Ninna. Vi overtog gården i 1997 og er 2. generation. I vores daglige arbejde er det primært arbejdet med dyrene i samspil med naturen samt interessen for at udvikle en virksomhed, der driver os.

Sammen med vores tre medarbejdere, passer vi de 160 malkekøer og 150 ungdyr. Malkekøerne producerer til dagligt 3.100 liter mælk, som hentes af tankbilen fra Arla og køres til mejeriet i Slagelse. I køledisken sælges mælken som varen ”Arla24” – en mælk fra køer på græs, som når fra gård til butik inden for ét døgn. Vi sender årligt 37 dyr til et Danish Crown-slagteri.

Derudover driver vi 150 hektar jord, hvilket svarer til en størrelse på 300 fodboldbaner. Her dyrker vi græs, majs, byg og hvede til foder og salg samt anvender arealerne til afgræsning og naturpleje.

Vi glæder os til at vise vores gård frem, og få en hyggelig dag sammen med vores gæster.

 

Besøg i en stald til Åbent Landbrug

Værterne glæder sig til at få besøg. Vær opmærksom på, at der er nogle regler, du skal følge, når du besøger en stald til Åbent Landbrug. Se de 9 nemme forholdsregler her.

Besøg os


Søndag den 20. september kl. 10 - 16


Det er gratis at deltage


Her bor vi

Sjobjergvej 5

5592 Ejby

Her kan du opleve

Køer og kalve

Find vej

Se på Google Maps