Freerslev Kotel Gårdbutik

Adresse

Roskildevej 207

3330 Gørløse

Vi sælger

Oksekød, Kalvekød, Marmelade, Æg

På Freerslev Kotel har vi indtil 2017 haft malkekvæg. Nu har vi ca. 200 fedekvæg.

Vi passer godt på vores dyr, og sørger for at de altid har en god trivsel med god fodring og masser af plads og frisk luft. De græsser både på markerne omkring gården og på flere naturområder i Hillerød Kommune. Kalvene bliver opfostret hos deres mor de første 6 måneder, og alle dyrene er håndtamme. Dyrene bliver slagtet på et lokalt godkendt slagteri, hvortil der kun er 8 minutters transport.

Kødet er fra ungkvæg, og sælges i små kvalitetsudskæringer. Vi får også lavet vores egne spege-, grill- og snackpølser. Alle med velsmagende krydring. I forbindelse med gårdbutikkens åbningstider er der mulighed for at kigge ud til dyrene i staldene og på markerne.

I gårdbutikken sælges også frisklagte æg fra gårdens høns og vores eget hjemmelavede syltetøj af gårdens bær. Vi er desuden besøgsgård, hvor over 2.500 skoleelever året rundt kommer på gårdbesøg og lærer en masse om dansk landbrug. Hver sommer holder vi "Åben Gård"-arrangementer på flere søndage i juli med masser af aktiviteter for både børn og voksne, en gårdcafé med eget kød på grillen og hjemmelavet kage og kaffe.