Velkommen til Nr. Haugaard

Vagn Brasholt og Gitte Døi, Magne Brasholt og Kirsten Brasholt Lønstrupvej 489, Vennebjerg 9800 Hjørring Oplev køer og kalve

Vi, Vagn Brasholt og Gitte Døi, Magne og Kirsten Brasholt, glæder os til at vise gården frem i anledning af Åbent Landbrug.

I 2012 købte vi - 2 generationer - gården, der har navnet Nr. Haugaard. Vagn og Magne står for den daglige drift i samarbejde med 4 fuldtidsansatte og en løst tilknyttet håndværker. Gitte arbejder hos Bech-Bruun Advokatfirma i Aarhus, og Kirsten arbejder hos Hjørring Kommune. Vagn og Gitte bor på Nr. Haugaard, mens Magne og Kirsten bor få kilometer derfra.

Ungdyrene er flyttet til gården hos Magne og Kirsten, og dermed er produktionen på Nr. Haugaard udvidet til 320 malkekøer af racen Jersey. Mælken leveres til Arlas mejeri, Akafa, i Aalborg, hvor den forarbejdes til mælkepulver og langtidsholdbar fløde. Køerne malkes af 5 malkerobotter, og hver ko går til robotterne næsten 3 gange i døgnet.

Vi driver 325 hektar med græs og majs til foder og korn og raps, som vi sælger.

”Arla er ejet af landmændene selv. Derfor kan vi garantere dig at vores produkter er skabt med omtanke for kvalitet, dyrevelfærd og naturlighed. Hele vejen fra gården og hjem til dig.”