Velkommen til Klovborg

Lis & Lars Pedersen og Joan & Niels Hedermann Taksvej 45, Ø. Brønderslev 9700 Brønderslev Oplev køer og kalve

Vi er 2 generationer, der samarbejder på Klovborg. Vi glæder os til at vise gården frem i anledning af Åbent Landbrug.

Lars og Lis startede med mælkeproduktion i 1976. Produktionen er løbende udvidet siden.I 2005 kom Niels og Joan med i samarbejdet, som udover Klovborg består af 2 andre gårde med mælkeproduktion.

Det er Lars og Niels, der sammen med 8 medarbejdere står for produktionen. Lis arbejder som farmaceut, og Joan er pædagog. Niels og Joan bor på en af de andre gårde med deres 2 børn.

Vi har 600 malkekøer på Klovborg som tilsammen giver 13.000 liter mælk om dagen. Vi er begyndt at malke 3 gange i døgnet. Kl. 6 om morgenen, kl. 14 og kl. 22 om aftenen. Vores malkestald kan malke 32 køer ad gangen. Det tager 3 timer for 2 medarbejdere at malke hele flokken. Vi leverer mælken til Arla, som afhenter den hver dag og forarbejder den til mælkepulver på Akafa i Aalborg.

Vi driver 920 hektarer med majs, græs og korn. Som noget nyt er vi begyndt at dyrke energipil på de mere skæve og uproduktive marker. Pilen høstes hvert 3. år og anvendes som fossil-frit brændsel.

Besøg Klovborgs hjemmeside her.

”Arla er ejet af landmændene selv. Derfor kan vi garantere dig at vores produkter er skabt med omtanke for kvalitet, dyrevelfærd og naturlighed. Hele vejen fra gården og hjem til dig.”