Velkommen til Bredballegård

Jordbrugets Uddannelsescenter v/Erik Ravn Nymarksvej 65 8320 Mårslet Oplev Køer og kalve, søer og smågrise, får, zoologiske dyr og naturskole

Det lever vi af - det lever vi for

Mød de mange dyr og fremtidens landmænd

Bredballegård er en del af Jordbrugets Uddannelsescenter Aarhus. Gården er et uddannelseslandbrug, der uddanner unge mennesker til dyrepasser, landmand og maskinfører samt dele af skov- og naturuddannelserne. Der hører 50 hektar til gården med alsidig planteavl. Der er dyrehold med jerseykøer, grise, får, høns, geder samt en afdeling med zoologiske tropedyr. Mælken fra de 35 køer leveres til Arlas mejeri i Rødkærsbro og anvendes til produktion af mozzarellaost. Grisene fra gårdens søer fedes op til 110 kilo og sælges til Danish Crown.

Bredballegård har udvidet med nye faciliteter til naturskolen og fungerer som besøgslandbrug for skolerne i Aarhus-området.

Vi og vores elever glæder os til at vise vores alsidige landbrug frem til Åbent Landbrug. Vi håber, alle får en god dag på gården.

"Som uddannelsescenter er vi stolte af at kunne vise mulighederne for de unge med arbejdet i landbruget med dyr og natur"